Hoe maak je een website zonder technische kennis?

Website-maken-zonder-kennis

Ben je van plan om een website of webshop voor je onderneming te maken? Dan kun je flink geld besparen door het eerst zelf eens te proberen, voordat je een websitebouwer inschakelt. Wist je namelijk dat er gratis software bestaat waarmee je een professionele website kunt ontwerpen? Je betaalt dan alleen voor de hosting en het registreren van je domeinnaam. Wanneer je creatief bent en precies in je hoofd hebt zitten hoe jij graag wilt dat je website of webshop eruit komt te zien, is dit met WordPress erg makkelijk te realiseren. In deze blog lees je meer over WordPress en het hosten van je eigen website of webshop.

Hoe maak je een WordPress-website?

Een professioneel uitziende WordPress-website maken, is erg makkelijk. Het mooie aan WordPress is dat er website-templates worden aangeboden, die je geheel naar de huisstijl van je eigen merk of onderneming kunt aanpassen. Je hoeft dan alleen maar je logo toe te voegen, je eigen kleuren kiezen en de website met je eigen content, oftewel foto’s en teksten, te vullen. Aan de technische hoogstandjes hoef jij je vingers dan niet te branden, want de website ziet er al flitsend uit. Kies de template die jij het mooist vindt en ga direct aan de slag.

Wat betekent het laten hosten van je website?

Wil je een prachtige en professionele WordPress-website maken? Dan is het belangrijk dat je eerst een goede hostingpartij zoekt, waar je de website kunt laten hosten. Het hosten van je website betekent dat je de hele website en email onderbrengt bij een partij die servers beheren. Je website en e-mail draaien op die servers, zodat je altijd online zal zijn, zelfs als je eigen internetverbinding eruit ligt. Daarnaast zorgt de hostingpartij die je kiest ervoor dat er op de achtergrond server updates worden uitgevoerd. Zelf moet je wel de updates binnen WordPress en beveiliging regelen. Hoe snel je website laadt ligt aan wat je op je website zet. 

Wil je een WordPress-website bouwen? Dan kun je het beste voor WordPress Hosting kiezen. Dit is een pakket waarbij je WordPress en hosting in een hebt. Dit scheelt veel tijd en is erg makkelijk te regelen. 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2023 PixelRepublik | Design Theme by: D5 Creation | Powered by: WordPress